De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

Het groene lint uit de tijd van prinses Marianne bij het Constantijn Huygensmuseum en de vele buitenplaatsen zijn bij een ballonvaart vanuit Leidschendam/Voorburg goed te zien. Ook in de oude centra van Leidschendam en Voorburg hebben zich veel historische gebeurtenissen afgespeeld. Een kijkje van bovenaf op deze prachtige plaatsen is een fantastische belevenis. Wie wil dat nou niet?

Wij komen uit de buurt en kennen Zuid-Holland

Als ballonvaartbedrijf uit Vlaardingen zijn wij gespecialiseerd in ballonvaarten vanuit een groot aantal plaatsen, waaronder Leidschendam/Voorburg. Deze plaats is geen heel eenvoudige startplek voor een luchtballon door zijn ligging vlakbij Schiphol, de Noordzee en de bebouwing van bijvoorbeeld Den Haag. De koers van een luchtballon wordt immers helemaal bepaald door de wind en tegen de tijd dat we willen gaan landen, moeten we wel een groen weiland onder onze voeten hebben! Met onze jarenlange ervaring in de regio Leidschendam/Voorburg organiseren wij bij de juiste windrichting veilige en avontuurlijke ballonvaarten vanuit Leidschendam/Voorburg. 


2007-leidschendam

Een unieke ballonvaart vanuit Leidschendam/Voorburg behoort bij ons tot de mogelijkheden

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij werken met twee manieren van reserveren: ofwel je boekt een ballonvaart met een vaste datum, waarbij je je voorkeurslocatie kunt opgeven, ofwel je boekt een ticket zonder vaste datum, waarbij de startlocatie vast staat. Wil je zekerheid over de datum van je ballonvaart, dan kun je het beste een ticket reserveren voor een datum waarop Leidschendam/Voorburg de voorgenomen startlocatie van de ballonvaart  is, kijk hier voor de lijst met geplande ballonvaarten. Aangezien we vooraf niet zeker weten of de windrichting van die dag een veilig vertrek uit Leidschendam/Voorburg mogelijk maakt, kan het zijn dat we moeten uitwijken naar het dichtstbijzijnde startterrein in de buurt van Leidschendam/Voorburg. 

Of gegarandeerd vanuit Leidschendam/Voorburg vertrekken...

Wil je gegarandeerd vanuit Leidschendam/Voorburg opstijgen, dan kan dat. Reserveer dan een plaats op onze oproeplijst voor Leidschendam/Voorburg en wij bellen je in de ochtend van de dag waarop we 's avonds verwachten een ballonvaart vanuit Leidschendam/Voorburg te maken. Als je precies op die dag verhinderd blijkt te zijn, dan is dat geen probleem en bellen we je de volgende keer weer terug. Voor een vertrek vanuit Leidschendam/Voorburg moet je wel enig geduld hebben, maar als het zover is dan heb je ook wel een unieke ervaring!

Waarom bellen we pas 's ochtends?

Over het weer en de weersverwachting weten de Nederlandse luchtvaart meteorologen al heel veel, maar óók heel veel niet. Hoe meer tijd er zit tussen de weersverwachting en het moment van de ballonvaart, hoe onbetrouwbaarder de weersverwachting is. Pas 's ochtends kunnen we met enige zekerheid vaststellen of het weer en de wind geschikt zijn om vanuit Leidschendam/Voorburg een ballonvaart te maken.

Plaats jezelf op hier op de oproeplijstvoor een ballonvaart uit Leidschendam/Voorburg. 

Heb je verder nog vragen over je vertrek per luchtballon vanaf Leidschendam/Voorburg vul dan het onderstaande formulier in.

Leidschendam/Voorburg
 1. Naam(*)
  Typ alsjeblieft je naam in
 2. E-mail(*)
  Onjuist e-mailadres
 3. Telefoon
  Ongeldige invoer
 4. Wil je informatie via
 5. Wat is je vraag?
  Ongeldige invoer
 6. (*)
  Ongeldige invoer