cadeaus: ballonbonnen en waardecheques

 

De Luchtreiziger Ballonbon

Op zoek naar het ultieme en avontuurlijke cadeau? Met De Luchtreiziger Ballonbon bezorg je de ontvanger een bijzondere verrassing. Je wilt bijvoorbeeld een verjaardagscadeau voor iemand die alles al heeft, of een waardig afscheidscadeau voor een collega? Dat kan allemaal met de De Luchtreiziger Ballonbon. Hiermee bezorg je de ontvanger een onvergetelijke belevenis in de lucht. We maken de Ballonbon op maat voor je op en sturen die naar je toe, zodat je hem kunt overhandigen aan de gelukkige. De bezitter van een Ballonbon kan vervolgens met ons contact opnemen om met zijn cadeaubon een ballonvaart bij ons in te plannen.  Klik hier om de Luchtreiziger Ballonbon (A5 drukwerk) te bestellen.

Ballonbon om ballonvaart te maken

 

Waardecheque


Met een waardecheque geef je een korting op een ballonvaart. Stel je wilt een collega een ballonvaartbon cadeau geven, maar je vindt dat hij zelf ook een bijdrage kan leveren? Onze waardecheque is dan een leuk idee. De cheque is fraai drukwerk en wordt volledig op naam opgemaakt. Het zelfgekozen bedrag komt in euro's op de cheque te staan. Als deze cheque bij ons wordt ingewisseld dan wordt het waardebedrag op het totaalbedrag in mindering gebracht. De cheque kan ook voor last-minutes of aanbiedingen ingeleverd worden.

Het minimale bedrag voor deze waardecheque is € 50,- . Klik hier om één of meerdere waardecheques (A5 drukwerk) te bestellen.

 

Waardecheque luchtballon