De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

Een bedrijfsuitje is natuurlijk het leukst wanneer je samen een intense ervaring beleeft. Over zo'n ervaring praat je nog lang na bij het koffie-apparaat, en het lijkt misschien wel alsof je collega ook een beetje een vriend is geworden. Samen een spannend avontuur beleven geeft energie om later samen een zakelijke klus te klaren. De Luchtreiziger Ballonvaarten verzorgt bedrijfsuitjes voor grote - en kleine goepen. Afhankelijk van het aantal deelnemers zetten we één of meerdere luchtballonnen in. Het is juist leuk om met meerdere luchtballonnen zo'n luchtreis te maken, omdat je elkaar vanuit de lucht kunt fotograferen, of elkaar soms zelfs in de lucht kunt verstaan. Alle luchtballonnen gaan namelijk op dezelfde wind en zullen daarom dicht bij elkaar blijven. Vaak is het zelfs mogelijk om bij elkaar in hetzelfde weiland te landen.

Luchtballonvaart als personeelsuitje

Bedrijfsarrangementen voor kleine - en grote groepen

Eten
Indien je voorafgaand of na afloop van de ballonvaart een speciale wens hebt voor je groep dan realiseren we dat graag voor je. Dit kan een etentje zijn, maar ook hapjes in de ballonmand of een drankje na afloop.
Omdat ballonvaren ons vak is en we bijvoorbeeld koken graag aan professionals overlaten, hebben we voor de meeste verzoeken partners die een specifiek onderdeel van het arrangement verzorgen. We staan voor kwaliteit en weten wat we wel en niet kunnen. Wat dacht je overigens van een Japans Diner & Ballonvaren, of Ballonvaren & (na afloop) Belgisch Bier Proeven. Het zijn zomaar voorbeelden uit de vele mogelijkheden.
Voor Teambuilding & Ballonvaren hebben we een speciale samenwerkingsrelatie met Polder Experience 959. Dit is een bijzonder project van sport- en leisurecentrum Polderpoort in de Broekpolder in Vlaardingen.

Meer weten..
Wil je meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot Ballonvaren & Bedrijfsactiviteiten, neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag hoe we je wensen in vervulling zullen brengen.