De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

De Grote Kerk, de binnenhavens of één van de vele zomerfestivals. In het oude centrum van Dordrecht hebben zich veel historische gebeurtenissen afgespeeld. Een kijkje van bovenaf op deze prachtige monumentenstad is een fantastische belevenis. Wie wil dat nou niet?

Wij komen uit de buurt en kennen Zuid-Holland

Als ballonvaartbedrijf uit Vlaardingen zijn wij gespecialiseerd in ballonvaarten vanuit een groot aantal plaatsen in Zuid-Holland, waaronder Dordrecht. De stad Dordrecht is een prima startplek voor een luchtballon, je hebt ons waarschijnlijk al vaak in de lucht gezien. Met onze jarenlange ervaring in de regio Dordrecht organiseren wij bij de juiste windrichting hiervandaan veilige en avontuurlijke ballonvaarten. 


weizigtpark Dordrecht

Een unieke ballonvaart vanuit Dordrecht 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij werken met twee manieren van reserveren: ofwel je boekt een ballonvaart met een vaste datum, waarbij je je voorkeurslocatie kunt opgeven, ofwel je boekt een ticket zonder vaste datum, waarbij de startlocatie vast staat. Wil je zekerheid over de datum van je ballonvaart, dan kun je het beste een ticket reserveren voor een datum waarop Dordrecht de voorgenomen startlocatie van de ballonvaart  is, kijk hier voor de lijst met geplande ballonvaarten. Aangezien we vooraf niet zeker weten of de windrichting van die dag een veilig vertrek uit Dordrecht mogelijk maakt, kan het zijn dat we moeten uitwijken naar het dichtstbijzijnde startterrein in de buurt van Dordrecht.

Of gegarandeerd vanuit Dordrecht vertrekken...

Wil je gegarandeerd vanuit die mooie stad Dordrecht opstijgen, dan kan dat. Reserveer dan een plaats op onze oproeplijst voor Dordrecht en wij bellen je in de ochtend van de dag waarop we 's avonds verwachten een ballonvaart vanuit Dordrecht te maken. Als je precies op die dag verhinderd blijkt te zijn, dan is dat geen probleem en bellen we je de volgende keer weer terug. 

Waarom bellen we pas 's ochtends?

Over het weer en de weersverwachting weten de Nederlandse luchtvaart meteorologen al heel veel, maar óók heel veel niet. Hoe meer tijd er zit tussen de weersverwachting en het moment van de ballonvaart, hoe onbetrouwbaarder de weersverwachting is. Pas 's ochtends kunnen we met enige zekerheid vaststellen of het weer en de wind geschikt zijn om vanuit Dordrecht een ballonvaart te maken.

Plaats jezelf op hier op de oproeplijst voor een ballonvaart uit Dordrecht. 

Voor andere vragen over je vertrek vanuit Dordrecht per luchtballon kun je het onderstaande formulier invullen.

Dordrecht
 1. Naam(*)
  Typ alsjeblieft je naam in
 2. E-mail(*)
  Onjuist e-mailadres
 3. Telefoon
  Ongeldige invoer
 4. Wil je informatie via
 5. Wat is je vraag?
  Ongeldige invoer
 6. (*)
  Ongeldige invoer