De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

Veel mensen dromen van ballonvaren. En veel marketeers dromen van grote belangstelling voor hun merk. Ballonreclame verbindt deze twee dromen met elkaar, omdat ballonvaren direct wordt geassocieerd met avontuur, romantiek  en emotie. Dit zijn precies de aspecten die een luchtballon zo geschikt maken voor reclamedoeleinden. Wanneer je in een positieve gemoedstoestand ongemerkt een bedrijfsnaam voorbij ziet gaan, dan zul je deze niet snel vergeten. 
Zie je het al voor je? Een dertig meter hoge luchtballon boven Rotterdam, compleet in je eigen bedrijfskleuren en voorzien van je eigen logo.  Of wat dacht je van dit: een speciale ballonvorm, de zogeheten 'special shape',  in de vorm van jullie eigen product, bijvoorbeeld een fles of een ei, ergens hoog in de lucht.

Rabobank luchtballon

Ontwerp Rabobank bedrijfsballon

Twee manieren....
Ballonvaren heeft op twee manieren grote impact op mensen. Beide manieren zijn goed in te zetten voor reclamedoeleinden:

Vanaf de grond in een luchtballon een prachtig fenomeen om te zien en de ballon wordt bekeken, gefotografeerd (of zelfs gevolgd) door duizenden mensen. Een product of bedrijfsnaam op de luchtballon wordt dan ook automatisch opgemerkt. Soms krijgt een ballon zelfs een bijnaam die direct gelinkt is aan haar reclame-uiting: 'kijk daar heb je dat ei weer!'.
Maar ballonvaren is ook een hele belevenis voor passagiers vanuit de mand. Er zijn dus veel acties denkbaar waarbij mensen in beweging komen om een ballonvaart te gaan ervaren. Of dit nou eigen personeel, of consumenten zijn, afhankelijk van het type acties is een bedrijfsballon voor veel doeleinden inzetbaar.

Nightglow bedrijfs luchtballonnen

Op evenementen komen mensen kijken naar luchtballonnen

Bijna onbeperkte mogelijkheden
De mogelijkheden met betrekking tot ballonreclame variëren van enerzijds het aanbrengen van een eenvoudige banner met je bedrijfsnaam of - logo, tot anderzijds het ontwerpen van je eigen luchtballon en alle promotionele artikelen die daarbij horen. Denk hierbij aan reclame op passagiersbusjes, bedrijfskleding van de balloncrew en al het drukwerk.

ei-reclameballon, special shape luchtballon

Special Shape voor Barneveld

Verstedelijkt gebied
Hoewel we zonder moeite in heel Nederland ballonvaarten kunnen verzorgen is De Luchtreiziger Ballonvaarten wel een Zuid-Holland specialist. Wij komen daardoor vaker met onze luchtballonnen boven sterk verstedelijkt gebied dan onze meeste collega's. Denk hierbij vooral aan steden als Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, de Drechtsteden, Gouda, Woerden, Gorinchem en starts vanuit Utrecht, Nieuwegein en IJsselstein richting het Groene Hart van Zuid-Holland.

Indien je geïnteresseerd bent geraakt in luchtballonreclame in welke vorm dan ook, neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je alles over de verschillende mogelijkheden.