De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

Ballonvaart vanuit het stadspark Zegersloot in Alphen aan de Rijn

Een ballonvaart vanuit het park Zegersloot of het Europapark in Alphen aan den Rijn is een ware happening. Met een noordwesten wind varen we over de molentjes bij Zwammerdam, richting de Reeuwijkse plassen en Gouda. Met voldoende wind zullen we landen in het Groene Hart, onder of in de omgeving van Gouda. Eigenlijk is alles prachtig bij deze vaart: Alphen aan den Rijn, molentjes, groen en natuur, Bodegraven, en dat allemaal in één vaart, in Zuid Holland.
Klik hier voor een foto-impressie van een ballonvaart vanuit Alphen aan den Rijn. En hier voor een tweede foto-impressie.

Ballonvaart vanuit Alphen aan den Rijn

Hier vind je aanvullende informatie over een ballonvaart vanuit je voorkeurslocatie, in dit geval vanuit park Zegersloot of het Europapark in Alphen aan den Rijn.

Maak het jezelf gemakkelijk en bepaal eerst waarover je contact met ons wilt:

 1. Je wilt een ballonvaart reserveren op een vaste datum met een redelijke kans op vertrek vanuit Alphen aan den Rijn, klik dan hier.
 2. Je wilt jezelf op de 'oproeplijst-Alphen aan den Rijn' plaatsen, omdat je met zekerheid vanuit Alphen aan den Rijn wilt vertrekken, klik dan hier.
 3. Je hebt een vraag over ballonvaarten vanuit Alphen aan den Rijn.
  Vul onderstaande vragen in.

Alphen aan den Rijn
 1. Naam(*)
  Typ alsjeblieft je naam in
 2. E-mail(*)
  Onjuist e-mailadres
 3. Telefoon
  Ongeldige invoer
 4. Wil je informatie via
 5. Wat is je vraag?
  Ongeldige invoer
 6. (*)
  Ongeldige invoer

Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op: 010-22 33 338.