De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

De Oude Kerk, de Nieuwe Kerk, de Prinsenhof en de Markt. In het oude centrum van Delft hebben zich veel historische gebeurtenissen afgespeeld. Een kijkje van bovenaf op deze prachtige stad is een fantastische belevenis. Wie wil dat nou niet?

We zitten bij je in de buurt

Als ballonvaartbedrijf uit Vlaardingen zijn wij gespecialiseerd in ballonvaarten vanuit een groot aantal plaatsen, waaronder Delft. De stad Delft is een niet zo heel eenvoudige startplek voor een luchtballon. Dit komt door haar ligging vlakbij Rotterdam Airport, het Westland en de bebouwing van Rijswijk en Den Haag. De koers van een luchtballon wordt immers helemaal bepaald door de wind en tegen de tijd dat we willen gaan landen, moeten we wel een groen weiland onder onze voeten hebben! Met onze jarenlange ervaring in de regio Delft organiseren wij bij de juiste windrichting veilige en avontuurlijke ballonvaarten vanuit Delft. 


Delft

Een unieke ballonvaart vanuit Delft

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij werken met twee manieren van reserveren: ofwel je boekt een ballonvaart met een vaste datum, waarbij je je voorkeurslocatie kunt opgeven, ofwel je boekt een ticket zonder vaste datum, waarbij de startlocatie vast staat. Wil je zekerheid over de datum van je ballonvaart, dan kun je het beste een ticket reserveren voor een datum waarop Delft de voorgenomen startlocatie van de ballonvaart  is, kijk hier voor de lijst met geplande ballonvaarten. Aangezien we vooraf niet zeker weten of de windrichting van die dag een veilig vertrek uit Delft mogelijk maakt, kan het zijn dat we moeten uitwijken naar het dichtstbijzijnde startterrein in de buurt van Delft.

Of gegarandeerd vanuit Delft vertrekken...

Wil je gegarandeerd vanuit die mooie stad Delft opstijgen, dan kan dat. Reserveer dan een plaats op onze oproeplijst voor Delft en wij bellen je in de ochtend van de dag waarop we 's avonds verwachten een ballonvaart vanuit Delft te maken. Als je precies op die dag verhinderd blijkt te zijn, dan is dat geen probleem en bellen we je de volgende keer weer terug. Voor een vertrek vanuit Delft moet je wel enig geduld hebben, maar als het zover is dan heb je ook wel een unieke ervaring!

Waarom bellen we pas 's ochtends?

Over het weer en de weersverwachting weten de Nederlandse luchtvaart meteorologen al heel veel, maar óók heel veel niet. Hoe meer tijd er zit tussen de weersverwachting en het moment van de ballonvaart, hoe onbetrouwbaarder de weersverwachting is. Pas 's ochtends kunnen we met enige zekerheid vaststellen of het weer en de wind geschikt zijn om vanuit Delft een ballonvaart te maken.

Plaats jezelf op hier op de oproeplijst voor een ballonvaart uit Delft.

Voor andere vragen over je vertrek per luchtballon vanuit Delft kun je het formulier hieronder invullen.

Delft
 1. Naam(*)
  Typ alsjeblieft je naam in
 2. E-mail(*)
  Onjuist e-mailadres
 3. Telefoon
  Ongeldige invoer
 4. Wil je informatie via
 5. Wat is je vraag?
  Ongeldige invoer
 6. (*)
  Ongeldige invoer