De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

 Met een rustige westenwind vertrekken we met onze luchtballon vanuit Krimpen aan den IJssel.  Na de start zien we dan direct de metropool Rotterdam achter ons en onder ons de Hollandsche IJssel, met links daarvan Moordrecht en Gouda. Wanneer we naar voren kijken zien we Ouderkerk aan den IJssel met daarachter het prachtige Groene Hart van Zuid-Holland. 

Krimpen 2

Luchtfoto van Krimpen aan den IJssel

Vanuit Krimpen aan den IJssel richting het Groene Hart

Na een vaart van ruim een uur zullen we ergens in het Groene Hart gaan landen. Na het bergen van de luchtballon volgt een traditionele luchtdoop met champagne en vertelt de piloot een bijpassend luchtballonnenverhaal. Aan het einde van een lange en spannende avond wordt je natuurlijk door ons teruggebracht naar de verzamelplaats in Krimpen aan den IJssel (of elders).

Hier vind je aanvullende informatie over een ballonvaart vanuit je voorkeurslocatie, in dit geval vanuit Krimpen aan den IJssel.

Maak het jezelf gemakkelijk en bepaal eerst waarover je contact met ons wilt:

 1. Je wilt een ballonvaart reserveren op een vaste datum met enige kans op vertrek vanuit Krimpen aan den IJssel, klik dan hier.
 2. Je wilt jezelf op de 'oproeplijst-Krimpen aan den IJssel' plaatsen, omdat je met zekerheid vanuit Krimpen aan den IJssel wilt vertrekken, klik dan hier.
 3. Je wilt een vraag stellen over ballonvaarten vanuit Krimpen aan den IJssel.
  Vul onderstaande vragen in.

Krimpen aan den IJssel
 1. Naam(*)
  Typ alsjeblieft je naam in
 2. E-mail(*)
  Onjuist e-mailadres
 3. Telefoon
  Ongeldige invoer
 4. Wil je informatie via
 5. Wat is je vraag?
  Ongeldige invoer
 6. (*)
  Ongeldige invoer

Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op nummer 010-22 33 338.