De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

Oh oh Den Haag! Mooie stad achter de duinen…

Met een luchtballon opstijgen in Den Haag geeft je de kans de Hofstad eens goed vanuit de lucht te beleven. Vlak achter je heb je uitzicht op Scheveningen en de zee (wist je dat er vlak voor de kustlijn grote tankers ronddobberen?) We zweven in alle rust over de imposante hoogbouw van het centrum, om via het stadion van ADO Den Haag koers te zetten richting Zoetermeer. Nabij Snowworld zetten we in een weiland weer vaste voet aan de grond en kijken we na de champagnedoop terug op een zeer bijzondere avond!

Ballonvaart over Den Haag

 Een bijzondere ervaring boven een bijzondere stad. 

Opstijgen vanuit het Zuiderpark-Den Haag

Een ballonvaart vanuit het Zuiderpark in Den Haag is een meer dan fantastische ervaring, maar helaas geen dagelijks werk. Den Haag is immers omringd door zee, bebouwing, vliegvelden en (glas)tuinbouw en dat maakt een ballonlanding erg moeilijk. Ook zijn het aantal dagen waarop we in Den Haag een ballonvaart kunnen maken veel minder, omdat er zo dicht bij de kust vaak meer wind staat dan verder landinwaarts. Dit is de reden waarom je zo weinig luchtballonnen boven Den Haag ziet. Maar als je even geduld hebt en de juiste omstandigheden afwacht dan kun je wél iets unieks meemaken!

 

Korte video-impressie van een ballonvaart over Den Haag.

 

Wij komen uit de buurt en kennen Zuid-Holland

De Luchtreiziger Ballonvaarten, zelf gevestigd in Zuid-Holland, is met zijn kennis van het Haagse landschap de aangewezen ballonvaarder voor een avontuurlijke en veilige ballonvaart vanuit Den Haag. Kies je voor een geplande ballonvaart vanuit Den Haag, dan bestaat er een kans dan we de startlocatie op de dag van de ballonvaart moeten verplaatsen omdat de actuele wind op de afgesproken dag niet geschikt is voor een tocht over Den Haag. We verhuizen dan altijd naar de dichtstbijzijnde startlocatie die een ballonvaart met de gegeven wind wél mogelijk maakt.
Wil je 100% garantie dat we in het Zuiderpark van Den Haag vertrekken, meld je dan aan voor onze 'oproeplijst Den Haag'. We bellen je dan op de dag dat we deze tocht kunnen maken en voldoende plaatsen beschikbaar hebben in onze luchtballon.

Klik hier voor een fotoreportage van een ballonvaart vanuit het Zuiderpark naar Zoetermeer.

Hier vind je aanvullende informatie over een ballonvaart vanuit je voorkeurslocatie, in dit geval vanuit Den-Haag.

Maak het jezelf gemakkelijk en bepaal eerst waarover je contact met ons wilt:

 1. Je wilt een ballonvaart in Zuid-Holland reserveren, klik dan hier.
 2. Je wilt jezelf op de 'oproeplijst-Den Haag' plaatsen, klik dan hier.
 3. Je hebt een vraag over ballonvaarten vanuit Den Haag.
  Vul onderstaande vragen in.

Den-Haag Zuiderpark
 1. Naam(*)
  Typ alsjeblieft je naam in
 2. E-mail(*)
  Onjuist e-mailadres
 3. Telefoon
  Ongeldige invoer
 4. Wil je informatie via
 5. Wat is je vraag?
  Ongeldige invoer
 6. (*)
  Ongeldige invoer

Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op: 010-22 33 338.