De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

Drechtsteden beleven vanuit de lucht

Een ballonvaart met als vertrekpunt Sliedrecht mag met recht een wereldbelevenis genoemd worden. Met een zuiden wind komen we namelijk langs 's werelds erfgoed 'de windmolens van Kinderdijk'. Voordat we echter zover zijn hebben we eerst kennis kunnen nemen van de Biesbosch vanuit de lucht en de scherpe scheiding tussen de bebouwde randstad en het Groene Hart. Achter ons zien we dan de Drechtsteden met Rotterdam daarboven. Al met al een zeer uniek uitzicht.
 

Sliedrecht

Sliedrecht vanuit de lucht

De Ballonvaart

De ballonvaart vanaf Sliedrecht eindigt meestal in het Groene Hart. Ook is een vaart richting Brabant denkbaar. Zodra we de Merwede over gaan richting Brabant zien we vaak al snel de reeën vanuit de lucht. Dit heeft alles te maken met de aanwezige zandgronden in Brabant.


Opstijggarantie via onze oproeplijst

Omdat een ballonvaart niet met iedere windrichting vanuit Sliedrecht uitgevoerd kan worden kunnen we alleen garanties geven dat je hier vandaan vertrekt wanneer je je op onze 'oproeplijst Sliedrecht' hebt geplaatst. Bij een ballonvaartdatum met als voorgenomen startlocatie Sliedrecht kan de windrichting of -sterkte op het laatste moment nog een wijziging van startveld met zich meebrengen. Kijk hier voor aanvullende informatie.

Maak het jezelf gemakkelijk en bepaal eerst waarover je contact met ons wilt:

 1. Je wilt een ballonvaart reserveren op een vaste datum met enige kans op vertrek vanuit Sliedrecht, klik dan hier.

 2. Je wilt jezelf op de 'oproeplijst-Sliedrecht' plaatsen, omdat je met zekerheid vanuit Sliedrecht wilt vertrekken, klik dan hier.

 3. Je wilt een vraag stellen over ballonvaarten vanuit Sliedrecht.
  Vul onderstaande vragen in.

Sliedrecht
 1. Naam(*)
  Typ alsjeblieft je naam in
 2. E-mail(*)
  Onjuist e-mailadres
 3. Telefoon
  Ongeldige invoer
 4. Wil je informatie via
 5. Wat is je vraag?
  Ongeldige invoer
 6. (*)
  Ongeldige invoer

Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op 010-22 33 338.