De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

De Waag, de Burcht of de Hooglandse kerk. In het oude centrum van Leiden hebben zich veel historische gebeurtenissen afgespeeld. Een kijkje van bovenaf op deze prachtige lakenstad is een fantastische belevenis. Wie wil dat nou niet?

Wij komen uit de buurt en kennen Zuid-Holland

Als ballonvaartbedrijf uit Vlaardingen zijn wij gespecialiseerd in ballonvaarten vanuit een groot aantal plaatsen, waaronder Leiden. De stad Leiden is geen heel eenvoudige startplek voor een luchtballon door zijn ligging vlakbij Schiphol, de Noordzee en de bebouwing van bijvoorbeeld Den Haag. De koers van een luchtballon wordt immers helemaal bepaald door de wind en tegen de tijd dat we willen gaan landen, moeten we wel een groen weiland onder onze voeten hebben! Met onze jarenlange ervaring in de regio Leiden organiseren wij bij de juiste windrichting veilige en avontuurlijke ballonvaarten vanuit Leiden. 


leiden

Een unieke ballonvaart vanuit Leiden behoort bij ons tot de mogelijkheden

 Hoe gaat het in zijn werk?

Wij werken met twee manieren van reserveren: ofwel je boekt een ballonvaart met een vaste datum, waarbij je je voorkeurslocatie kunt opgeven, ofwel je boekt een ticket zonder vaste datum, waarbij de startlocatie vast staat. Wil je zekerheid over de datum van je ballonvaart, dan kun je het beste een ticket reserveren voor een datum waarop Leiden de voorgenomen startlocatie van de ballonvaart  is, kijk hier voor de lijst met geplande ballonvaarten. Aangezien we vooraf niet zeker weten of de windrichting van die dag een veilig vertrek uit Leiden mogelijk maakt, kan het zijn dat we moeten uitwijken naar het dichtstbijzijnde startterrein in de buurt van Leiden. 

Of gegarandeerd vanuit Leiden vertrekken...

Wil je gegarandeerd vanuit die mooie stad Leiden opstijgen, dan kan dat. Reserveer dan een plaats op onze oproeplijst voor Leiden en wij bellen je in de ochtend van de dag waarop we 's avonds verwachten een ballonvaart vanuit Leiden te maken. Als je precies op die dag verhinderd blijkt te zijn, dan is dat geen probleem en bellen we je de volgende keer weer terug. Voor een vertrek vanuit Leiden moet je wel enig geduld hebben, maar als het zover is dan heb je ook wel een unieke ervaring!

Waarom bellen we pas 's ochtends?

Over het weer en de weersverwachting weten de Nederlandse luchtvaart meteorologen al heel veel, maar óók heel veel niet. Hoe meer tijd er zit tussen de weersverwachting en het moment van de ballonvaart, hoe onbetrouwbaarder de weersverwachting is. Pas 's ochtends kunnen we met enige zekerheid vaststellen of het weer en de wind geschikt zijn om vanuit Leiden een ballonvaart te maken.

Plaats jezelf op hier op de oproeplijstvoor een ballonvaart uit Leiden. 

Heb je verder nog vragen over je vertrek vanuit Leiden per luchtballon vul dan het onderstaande formulier in.

Leiden
 1. Naam(*)
  Typ alsjeblieft je naam in
 2. E-mail(*)
  Onjuist e-mailadres
 3. Telefoon
  Ongeldige invoer
 4. Wil je informatie via
 5. Wat is je vraag?
  Ongeldige invoer
 6. (*)
  Ongeldige invoer