De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

Foto's ballonvaart 09-07-2015: Waddinxveen - Stolwijk

Kies ballonvaart:  
stop
/

   Ballonvaart 09-07-2015: Waddinxveen - Stolwijk

   Zelden is het in de Randstad zo helder als deze avond. Nadat we in Waddinxveen waren opgestegen dreven we recht over Gouda. Eén van onze passagiers, een mevrouw die 82 was geworden, had deze ballonvaart cadeau gekregen en ze hadden zich met 4 familieleden op de oproeplijst laten plaatsen. De jarige ging recht over haar huis, wat een feest.
   We zijn uiteindelijk met de luchtballon in Stolwijk geland bij een boer waar we eerder dit ballonvaart-seizoen ook al geland waren. Hij had dus geluk, want nu mag hij mee met onze luchtballon (onderdeel van het boerencadeau welke we weggeven). Nu wil de boer z'n vrouw natuurlijk ook 'bewerken' om mee te varen in de luchtballon van de Luchtreiziger Ballonvaarten. We zijn benieuwd of dat lukt :-) Al met al een prachtige avond, en een prachtige groep passagiers.


   Reviews

   Yvette: Voor herhaling vatbaar!

   Wat een ontzettend leuk team van Luchtreiziger!
   We hebben genoten van een prachtige vaart, met een prachtig ver uitzicht. De Euromast, een randje zee, de 'kerstboom' in IJsselstein, de skyline van Den Haag, fietsers beneden, grazende koeien en paarden in galop. Er was genoeg te zien. De landing verliep heel rustig en soepel. Je verbaast je over het feit dat zo'n immens grote ballon toch binnen relatief korte tijd weer in de opbergzak verdwijnt. Ook dat ging soepel hoewel zo hier en daar wat verse koeienvlaaien zorgden voor enige handicap. De ballon is wonder boven wonder schoon gebleven.
   Nederland is weer een aantal baronne(sse)n van Waddinxveen tot Stolwijk (of if het Weaddinckxveen tot Stolweijck?) rijker.
   Wat een geweldige ervaring met een kundige piloot.
   Beslist voor herhaling vatbaar!
   Misschien de volgende keer in mijn geboortestreek bij de zus en zwager van onze leuke piloot Gert Jan, of met een bedrijfsuitje wat ik binnenkort wil organiseren... Een excuus om nog een keer te varen zal ik vast wel vinden! Bedankt luchtreiziger team!!!!

    

   Wat was jouw ballon-avontuur?
   (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)