De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

Foto's ballonvaart 06-04-2015: Papendrecht - Strijen

Kies ballonvaart:  
stop
/

   Ballonvaart 06-04-2015: Papendrecht - Strijen

   Wat was het een prachtig Paasweekend voor de ballonvaart! Zelden was het zo helder, ook op deze tweede paasdag van 2015. We zijn met onze middelgrote luchtballon vanuit Papendrecht over het historische centrum van Dordrecht, richting de Hoeksche Waard gevaren. Rondom Strijen moesten we laag varen, omdat we een landingsplek zochten. Dit heeft tot prachtige foto's op twitter en facebook geleid.
   We hadden enkele prijswinnaars van de ballonvaart-actie van winkelcentrum Westpolder in Papendrecht aan boord en ze hebben, evenals de andere passagiers, zichtbaar genoten van het uitzicht over de Drechtsteden vanuit onze luchtballon. Goeie actie van het winkelcentrum!


   Reviews

   Jellie en Kees op den Brouw:

   Wij hebben genoten van een prachtige ballonvaart, dit mede door het schitterende weer alsmede de goede begeleiding door Gert Jan en de landcrew. Voor herhaling vatbaar.

   Pauline:

   Het was super en zeker voor herhaling vatbaar!

   Ellie van de meijden : Ballonvaart 6april

   het was super .Allles werd keurig uitgelegd door Gertjan de piloot .We hadden prachtig weer. De landing was geweldig ondanks dat we om vielen .de foto's zijn ook heel leuk .Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

   Krijn Oostlander:

   Net voor de start werd het helder weer, het was niet koud in het mandje.
   Vanaf Papendrecht naar Dordrecht en toen richting Strijensas naar Strijen. Waarna we in een polder niet ver van Strijen zijn geland.
   De landing was heerlijk als of je in een tuinstoel lag. :-) :-)
   Veel informatie tijdens de vaartocht van Gert-Jan onze captain. Gezamenlijk de Ballon weer ingepakt wat best snel en goed ging.
   Nog een leuk verhaal over het begin van de ballonvaart in Parijs. En we kregen nog Champagne en het Certificaat van Luchtwaardigheid.
   Zodat we de rest van ons leven als luchtbaron of luchtbarones verder kunnen gaan.

   Een mooie en leuke ervaring. (Kan dit zeker iedereen aanbevelen)
   Bedankt Gert-Jan

   Luchtbaron.
   Krijn Oostlander.

    

   Wat was jouw ballon-avontuur?
   (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)