De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

Foto's ballonvaart 03-10-2015: Gorinchem - Arkel

Kies ballonvaart:  
stop
/

   Ballonvaart 03-10-2015: Gorinchem - Arkel

   Wat een prachtige zonnige dag in oktober voor een mooie ballonvaart. Vandaag vertrokken wij in Gorinchem. En met een rustige wind is het ideaal en vooral prachtig om Buiten de Waterpoort te vertrekken. Met een zuiderwind hebben wij volop van Gorinchem kunnen genieten.Vervolgens zijn wij in een rustig tempo naar Arkel onze eindbestemming gevaren. Luchtbaronnen en Luchtbaronessen het was ons een waar genoegen deze mooie vaart met jullie te delen!!

   Reviews

   Pieter en Marina: Gorinchem- Arkel

   Wat een geweldige ervaring.... We hebben een geweldige ballonvaart gehad. Stien, bedankt voor je uitleg, je ethousiasme en natuurlijk de perfecte landing! De rest van de crew bedankt voor de begeleiding! Top ervaring!!

   Peter Snijders: Luchtbaron van Gorinchem tot Arkel

   Zaterdag 3 oktober

   De dag begint met zon en weinig wind. Om 12.00 uur komt de bevestiging; de geplande vaart gaat door. Na een duidelijke uitleg en instructie gaan we rond 17.30 uur de lucht in.
   Wat een prachtige ervaring om vanuit de lucht in een ballon Gorinchem en omgeving vanuit een heel ander perspectief te aanschouwen. Wij hebben van elke seconde genoten. Stien en de rest van de Luchtreiziger crew hartelijk dank voor deze mooie ervaring.

   Ps: Stien een knap staaltje navigatie en stuurmanskunst (De ballon werd perfect in het weiland neergezet dat Stien al van ver had uitgekozen)

    

   Wat was jouw ballon-avontuur?
   (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)