De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

Foto's ballonvaart 26-06-2015: Papendrecht - Nieuwland

Kies ballonvaart:  
stop
/

   Ballonvaart 26-06-2015: Papendrecht - Nieuwland

   De weersverwachting is wat onzeker qua windrichting deze avond, maar vast staat dat het een prachtige avond is voor een mooie ballonvaart. Aan het einde van de middag wordt toch duidelijk dat de avondwind een westelijke richting gaat krijgen, waardoor we toch vanaf Papendrecht kunnen vertrekken. De ballonvaart gaat langs de Drechtsteden richting Gorinchem. Noordoost van Gorinchem maken we een zachte landing in het plaatsje Nieuwland. Na het bergen van de luchtballon worden al onze passagiers traditioneel in de adelstand verheven. Het is hele een mooie ballonvaart-avond!


   Reviews

   Piet Verschoor: Luchtbaron van Papendrecht tot Leerdam

   Na de voorbereiding voor de vlucht, op zich al een hele happening, dan rustig de lucht in. Onze piloot en de verdere crew zijn echt geweldige en enthousiaste mensen. De ervaring van onze piloot Gert-jan (hoog en ook laag vliegen) en zijn uitleg onderweg hebben deze ballonvaart tot een geweldige ervaring gemaakt. Uiteraard was ook de landing perfect.
   De Luchtreiziger wordt door mij zeker aanbevolen voor toekomstige ballonvaarders. Gert-jan en verdere crew hartelijk bedankt en wellicht tot ziens.

    

   Wat was jouw ballon-avontuur?
   (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)