De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

Foto's ballonvaart 25-05-2016: Dordrecht - Dordtse Biesbosch

Kies ballonvaart:  
stop
/

   Ballonvaart 25-05-2016: Dordrecht - Dordtse Biesbosch

   Met een noordwesten wind vertrokken we deze woensdagavond vanuit Dordrecht richting Lage Zwaluwe in Brabant. Omdat de wind wat zwakker werd dan verwacht zochten we het iets 'hogerop'. Daar was de wind bijna 180-graden gedraaid. Via de Biesbosch dreven we toen weer terug naar Dordrecht. Een interessante ballonvaart, zeker voor onze Dordtse passagiers die de zonnepanelen op hun eigen dak zagen liggen. De landingsplek was uiteindelijk op een steenworp afstand van de boerderij van één van onze crewleden, dus de weg wisten we wel te vinden:-)


   Reviews

   Marry Put: geweldige tocht

   Het was een geweldige tocht over de Dordtse Biesbosch en wat heb ik genoten! Ik wil ook GertJan bedanken voor zijn hulp want dat maakte het mogelijke dat ik de lucht in kon! Een gebeurtenis die ik niet zal vergeten, dank jullie allemaal.

   Annet Barendregt: boven de wolken

   Wat ontzettend mooi zo boven het Dordtse landschap met die mooie kleine wolkjes onder ons. Ik wil zeker nog een keer boven Rotterdam.

   roeland moraal: Fantastische ervaring!

   Gert-Jan, enorm bedankt voor deze fantastische ballonvaart! Alles verliep uiterst professioneel, gezellig en ontspannen. De vergezichten waren spectaculair. De hele avond was een prachtige ervaring, ook door je mooie verhalen. Ik snap nog steeds niet hoe je van hoog uit de lucht precies je landingsplek kon aanwijzen (een metalen plaat in een weiland), om er vervolgens ook exact op te landen.... Ik kan je alleen maar van harte aanbevelen bij iedereen die eens een ballonvaart wil maken!

    

   Wat was jouw ballon-avontuur?
   (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)