De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

Foto's ballonvaart 24-05-2015: Capelle aan den IJssel - Ammerstol

Kies ballonvaart:  
stop
/

   Ballonvaart 24-05-2015: Capelle aan den IJssel - Ammerstol

   Het was een bijzonder mooie eerste Pinksterdag. De zon stond de hele dag hoog aan de hemel en iedereen was in opperbeste stemming. Mooi weer voor een ballonvaart. In de avonduren was er echter wel een kleine regenkans, dus moesten we proberen om die eventuele regen vóór te zijn. En dat lukte heel goed. Na uitvoering overleg met de luchtvaartmeteorologen van het KNMI besloten we om 19.55 uur te vertrekken vanaf het Schollebos in Capelle aan den IJssel. Met een prachtig zicht over Rotterdam, over Krimpen -, Nieuwerkerk - en Ouderkerk aan den IJssel zagen we de Hollandsche IJssel vrolijk kronkelen van Rotterdam naar Gouda. We zijn vlak voor de Lek in Ammerstol veilig en rustig geland en hebben er weer een aantal luchtbaronnen en -baronnessen bij.


   Reviews

   Patrick&Sheila : Ballonvaart 24-5-2015

   Super ervaring, mooie vlucht en landing!
   Het was wel even spannend of de vlucht door kon gaan ivm de voorspelde regen. De timing was echter perfect, pas na de landing bij het opruimen vielen de 1e druppels.
   De avond was helemaal compleet inclusief het assisteren bij de opbouw en afbreekwerkzaamheden van de ballon.
   Complimenten aan de verzorging, foto's en film (https://youtu.be/lI5kCWyZl_U) alles was tot in de puntjes geregeld en wij hebben genoten.

    

   Wat was jouw ballon-avontuur?
   (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)