De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

Foto's ballonvaart 21-05-2015: Den Haag-Zuiderpark - Zoeterwoude-dorp

Kies ballonvaart:  
stop
/

   Ballonvaart 21-05-2015: Den Haag-Zuiderpark - Zoeterwoude-dorp

   De Hofstad Den Haag lag er prachtig bij, en wíj versierden het Haagse luchtruim met onze vrolijke, gekleurde luchtballon. Wat was het een mooie ballonvaart vanaf het Zuiderpark in Den Haag, zo recht over het Haagse centrum, over Leidschendam en over Voorburg, om uiteindelijk vaste voet aan de grond te kunnen zetten achter Zoeterwoude-dorp. Zo'n ballonvaart is maar enkele keren per jaar écht mogelijk en de oproepers voor deze ballonvaart over Den Haag stonden dan ook startklaar op het moment dat het er van kon komen. Super! 
   Minke (één van de passagiers en wonende in Den Haag) was jarig vandaag en we hebben recht boven het centrum in volle borst voor haar 'lang zal ze leven..' gezongen:-).


   Reviews

   hans vd ploeg: Den Haag-Zuiderpark - Zoeterwoude-dorp

   hallo allemaal ik heb er een jaar op moeten wachten maar 21 - 05 - 2015 werd ik s'morgens gebeld of ik mee kon met deze ballonvaart .natuurlijk geen seconde hoefde ik hier over na te denken en terecht rond 20:15 stegen we op vanaf het Zuiderpark in den haag ik hoorde dat wij de eerste warten die in den haag mochten opsteigen . en ja toen begon het wat een fantastische avontuur was dit recht over het centrum van den haag op een hoogte van 300 meter heel rustig door de lucht zwevend kwamen we tenslotte in Zoeterwoude dorp terecht gelukkig kan Gert Jan goed over weg met zijn ballon anders hadden we in de sloot beland maar nee hoor netjes er naast op het weiland .een ieder die dit leest en twijfelt zou ik zeggen gewoon een keer doen het is echt de moeite waard

    

   Wat was jouw ballon-avontuur?
   (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)