De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

Foto's ballonvaart 20-09-2015: Capelle aan den IJssel - Ottoland (ochtendvaart)

Kies ballonvaart:  
stop
/

   Ballonvaart 20-09-2015: Capelle aan den IJssel - Ottoland (ochtendvaart)


   Reviews

   Yvette OUB bv: Een bijzonder (geslaagd) bedrijfsuitje!

   Beste Gert-Jan,

   Je vroeg me of het gisteren een geslaagd bedrijfsuitje is geweest....
   Nou en of het een succes was! Het was allemachtig vroeg dat bij eenieder de wekker rammelde maar niemand heeft hierover gemopperd (althans, bij mijn weten). Dit had alles te maken met welk doel ze op zondagochtend uit hun bed stapten. Zelfs de dame die helemaal uit Apeldoorn moest komen, had een stralende lach op haar gezicht!
   Er waren drie mensen die het vooraf Spaans benauwd hadden, bij de gedachte aan een ballonvaart alleen al.
   Onze “dramaqueen” riep tijdens de lunch na de vaart dat hij écht nog niet om was maar twee seconden daarna meldde hij aan zijn echtgenoot dat ze dit samen met twee bijzondere vrienden beslist ook een keer moesten gaan doen!
   Een andere grote stoere man (een beer van een kerel met z’n hart op de juiste plek) heeft me tot drie keer toe een knuffel gegeven en bedankt (“Het was zoooooooo mooi!!!!”). Hij heeft een behoorlijk pittige functie bij een multinational en wil met het managementteam wellicht iets dergelijks organiseren (overigens beslist hij niet alleen, dus ik hoop dat het lukt). Toen ik hem uitnodigde om mee te gaan, zag hij bij de gedachte alleen al groen en geel. Ik vind het ontzettend dapper en stoer!
   Eén van de dames werd vooraf door haar kinderen en vrienden volledig voor gek verklaard, niemand geloofde dat ze dit werkelijk zou doen (ze bibbert al bij het idee dat ze op een keukentrapje van de bovenste plank van het keukenkastje iets moet pakken) en vermeldde gisteren toen ze weer thuis was op haar Feestboek dat het beslist voor herhaling vatbaar is.
   Alle anderen waren minstens zo enthousiast! Het zou me niet verbazen als je er in de toekomst misschien wel een paar klanten aan overhoudt.
   Het is een wat kostbare hobby, maar anders zouden mijn kinderen en ik volgende week zo weer in één van je manden stappen! Ik vermoed dat dat voor meerdere mensen geldt.

   Nogmaals: ontzettend bedankt voor (wederom) een prachtige ervaring! Dit was m'n eerste ochtendvaart en zo mogelijk nóg indrukwekkender dan de avondvaarten die ik tot dusver mee heb mogen maken.

   Ik hoop zeker tot een volgende keer!!!!

   Yvette

   Paul Boogaard:

   het was een geweldige ervaring. Alle crew members waren behulpzaam vriendelijk en namen de tijd om alles goed uit te leggen wat er ging gebeuren en wat je zou ervaren. Dit was mijn 2e keer in een ballon en de landing was fantastisch. Dit is zeker een aanrader
   CREW bedankt voor een super vaart

    

   Wat was jouw ballon-avontuur?
   (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)