De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

Foto's ballonvaart 17-05-2015: Rotterdam - Berkenwoude

Kies ballonvaart:  
stop
/

   Ballonvaart 17-05-2015: Rotterdam - Berkenwoude

   Wat was het een prachtige ballonvaart. En wat is Rotterdam toch mooi van boven. Onze luchtballon dreef op deze 17-e mei 2015 vanaf Rotterdam-Zuiderpark,  via de Kuip, de SS Rotterdam en de van Brienenoordbrug in de richting van Krimpen aan den IJssel. Door het heldere weer zagen we Rotterdam in z'n volle nieuwe glorie liggen. Dit was met name zo bijzonder omdat in deze periode het bombardement op Rotterdam, precies 75 jaar geleden, volop wordt herdacht. Eén van de passagiers vatte het aanblik van dit nieuwe Rotterdam treffend samen met: 'woorden schieten tekort'. En dat was ook zo. We zijn uiteindelijk weer veilig en kalm in een weiland in Berkenwoude geland, alwaar we onze passagiers 'in de adelstand hebben verheven'. Neem maar eens een kijkje op deze foto-pagina.


   Reviews

   R. Moen:

   Gisteravond de ervaring van mijn leven gehad.
   Wat een mooie ballonvaart. Uitstekend materiaal, goede uitleg en een goede sfeer aan boord. Een aanrader voor iedereen, ook diegene met hoogtevrees, want daar merk je niets van.
   Nogmaals mijn hartelijke dank.

   Peter en Cora: ONGELOFELOOS

   Afgelopen zondag een ballonvaart meegemaakt met de Luchtreiziger.
   Wat een ongelofelijke ervaring is dat. Alle superlatieven die ik gehoord had kwamen deze dag uit. Na het opstijgen zit je in een mum van tijd boven de bomen en zie je heel Rotterdam aan je voeten liggen. Alles is zo herkenbaar en zag er werkelijk schitterend uit. Absoluut een aanrader om mee te maken.
   Gert Jan en verdere crew bedankt voor deze fantastische beleving en veel succes

   Frans, Hanny en Noa: Rotterdam skyline

   Wij hadden voor onze dochter Noa een leuk verjaardagscadeau, een vaart met de Luchtreiziger. Wij hadden al eerder een ballonvaart gedaan maar Noa nog niet en wat super dat dit nu ook boven Rotterdam kon. De pret vooraf was al groot en de spanning nam toe toen de dag van vertrek naderbij kwam. De ballon was gloednieuw en de begeleiders en ballonvaarder(Gert-Jan) zijn kundige maar vooral aardige lui die je een onvergetelijke vaart bieden. Wij hadden aan familie en vrienden uit Rotterdam doorgegeven wanneer en waarheen wij zouden varen. Wij hebben zelfs met familie op de grond contact gemaakt door middel van roepen, dit werd gehoord waarna zij vanaf de grond terug riepen, erg leuk. Dit is ook vastgelegd op een filmpje. Het contact met mede-vaarders was erg leuk, iedereen is vol van hetgeen zij zien en uitgelegd krijgen van Gert-Jan. Kortom een waanzinnige belevenis en zeker voor herhaling vatbaar, waarbij wij voor een volgende vaart wederom voor de luchtreiziger zullen kiezen.

    

   Wat was jouw ballon-avontuur?
   (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)