De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

Foto's ballonvaart 10-07-2015: Gorinchem - Oud-Alblas

Kies ballonvaart:  
stop
/

   Ballonvaart 10-07-2015: Gorinchem - Oud-Alblas

   De wind was lekker rustig deze avond, om tegen landingstijd nog wel wat aan te wakkeren. We hadden dus een rustige start met onze luchtballon, en een naar verhouding redelijk pittige landing. De start van de ballonvaart was op het recreatieterrein Buiten de Waterpoort in Gorinchem, en de landing in Oud-Alblas. Het was een gezellige en ontspannen avond en bij de champagnedoop werd ook onze piloot getrakteerd op een glas champagne .....(over z'n hoofd :-))


   Reviews

   Petra Reedijk: Ballonvaart Gorinchem-Oud Alblas 10-07-215

   Wat een geweldige ballonvaart, wat een geweldig ervaring !!
   Goed geregeld, supermooi weer en een enthousiast team. De crew doet er alles aan om het de mensen zo veel mogelijk naar de zin te maken !
   De landing was behoorlijk hard, maar dat mocht de pret niet drukken.
   Dank jullie wel voor deze mooie belevenis !! Ikl ga zeker nog eens met jullie mee als jullie vertrekken vanuit de Hoekse Waard.

   Carlo Bakker: Ballonvaart Gorinchem-Oud Alblas 10 juli 2015

   Vrijdag 10 juli heb ik samen met een vriendin en nog 14 anderen een prachtige ballonvaart beleefd. Het was niet mijn eerste ballonvaart. Maar welde mooiste die ik in Nederland gedaan heb.
   Gert Jan is een zeer gezellige ballonvaarder en hij en zijn crew zijn top.
   Alles was perfect geregeld en met het prachtige weer van die avond kon het niet beter. Een drievoudige landing maakte helaas een einde aan deze fantastische ballonvaart. En dank ook voor de foto's vanaf de grond. Die zijn ook heel leuk om bij mijn eigen foto's te hebben. Zo krijg je ook foto's van de start en de landing van de ballon.

   Ewoud & Yvonne Dubbelman: Ballonvaart Gorichem-Oud Alblas 10 juli 2015

   Perfekte avondvaart met een betrouwbare en enthousiaste Gert Jan als ballonvaarder. Waren toch blij dat we bij de landingsbriefing goed opgelet hadden want die instruktie kwam goed van pas.

   Priscilla & Lubertha: ballonvaart Gorichem -Oud Alblas 10 Juli 2015

   wat een super mooie ervaring, wij hebben enorm genoten. Het is een echte aanrader en dan zeker bij "DE" Luchtreiziger. Wat een passie heeft Gert Jan en z'n crew! Het was een mooie vaart met een spectaculaire landing, met gezellige mensen en een vaart om meer dan terug aan te denken. Bedankt!

    

   Wat was jouw ballon-avontuur?
   (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)