De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

De molentjes van Kinderdijk zijn een absolute bezienswaardigheid, zeker vanuit de lucht. Regelmatig varen wij met onze luchtballonnen over dit Werelderfgoed-hoogtepunt. We starten bij deze ballonvaart meestal in het Oosterpark in Ridderkerk. De wind moet bij zo'n ballonvaart wel uit het zuidwesten komen voor de juiste koers. Een luchtballon vaart immers op de wind, en alleen de wind bepaalt de vaarrichting van de luchtballon. Je kunt je voorstellen dat we dus niet onder alle weersomstandigheden over de molentjes van Kinderdijk kunnen varen.

Onze luchtballon vaart over molentjes van Kinderdijk

Regelmatig varen we over het werelderfgoed, de molentjes van Kinderdijk

Met de luchtballon over de molentjes van Kinderdijk
Indien je een keer over de molentjes van Kinderdijk wilt ballonvaren dan kan dat natuurlijk heel goed bij De Luchtreiziger Ballonvaarten uit Vlaardingen; dé Zuid-Holland ballonvaartspecialist. Indien je met een vriendengroep, familie of een bedrijf wilt ballonvaren, zonder medepassagiers, dan reserveren we graag een privé luchtballon voor jou. Wil je met je vriend of vriendin samen met medepassagiers zo'n fantastische ballonvaart beleven, dan kan dat natuurlijk ook.
Lees hier meer over de vraag hoe een ballonvaart vanaf een voorkeurslocatie in de Randstad precies in z'n werk gaat. 
Heb je nog vragen die niet beantwoord zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen al je vragen over ballonvaren in Zuid-Holland beantwoorden.

Stel je vraag over ballonvaarten in Zuid-Holland
 1. Gebruik voor de definitieve reservering van je ballonvaart ons reserveringsformulier!
 2. Naam(*)
  Typ alsjeblieft je naam in
 3. E-mail(*)
  Onjuist e-mailadres
 4. Telefoon
  Ongeldige invoer
 5. Wil je informatie via
 6. Wat is je vraag?
  Ongeldige invoer

Je kunt ons natuurlijk ook bellen op: 010-22 33 338.