De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

Wie in Haastrecht tegen de avond wel eens in de lucht heeft gekeken, zal zich zeker herinneren dat wij regelmatig met één van onze gekleurde luchtballonnen daar te zien waren. Onze blokjesluchtballon valt vaak goed op? Ook onze wat kleinere rood-witte - of rood-gele luchtballonnen 'weten aardig de weg' boven Haastrecht. Momenteel hebben we zelfs een nieuwe luchtballon in onze eigen huisstijl. Kijk maar eens goed!

Onze luchtballon nabij Haastrecht, boven het Groene Hart

Onze luchtballon, omgeving Haastrecht.

Centraal gelegen voor een ballonvaart
Omdat Haastrecht zo centraal in het Groene Hart van Zuid-Holland ligt varen we er vanuit alle richtingen overheen. Met een zwakke of variabele wind vertrekken we zelfs dikwijls vanuit Haastrecht. Het prachtige en historische dorp gelegen in één van de groenste gebieden van Nederland, is ook vanuit de lucht adembenemend. Als we dan nog wat hoger gaan met onze luchtballon, dan zien we de grote steden als Utrecht, maar ook Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Vaak is zelfs de kustlijn en de noordzee, met daarin menig vrachtschip, vanuit de lucht goed te zien.
Klik hier voor een foto-impressie van een ballonvaart vanuit Haastrecht. En hier voor een tweede foto-impressie.

Een ballonvaart vanuit Haastrecht
Indien je een ballonvaart wilt maken vanuit Haastrecht dan kan dat natuurlijk heel goed met je eigen groep. Zo'n ballonvaart noemen we een VIP-vaart, of een ballonvaart voor een privégroep. Je spreekt een datum met ons af en wij komen op de dag van de afspraak met onze luchtballon vanuit Vlaardingen naar Haastrecht toe.
Wil je samen met medepassagiers een ballonvaart vanuit Haastrecht beleven, dan plaatsen we je graag op de 'oproeplijst Haastrecht'. Wanneer we dan in Haastrecht opstijgen, en enkele passagiersplaatsen beschikbaar hebben, bellen we je graag om met ons mee te gaan.
Wanneer je aanvullende informatie van ons wilt, of een ballonvaart vanuit Haastrecht wilt boeken, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over ballonvaarten in Zuid-Holland
 1. Gebruik voor de definitieve reservering van je ballonvaart ons reserveringsformulier!
 2. Naam(*)
  Typ alsjeblieft je naam in
 3. E-mail(*)
  Onjuist e-mailadres
 4. Telefoon
  Ongeldige invoer
 5. Wil je informatie via
 6. Wat is je vraag?
  Ongeldige invoer

Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op: 010-22 33 338.