De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

Wie in Bergambacht tegen de avond wel eens in de lucht heeft gekeken, zal zich zeker herinneren dat wij regelmatig met één van onze gekleurde luchtballonnen daar te zien waren. Onze blokjesluchtballon valt vaak goed op? Ook onze wat kleinere rood-witte - of rood-gele luchtballonnen 'weten aardig de weg' boven Bergambacht. Momenteel hebben we zelfs een luchtballon in onze eigen huisstijl. 

zonsondergang_met_ballon

Onze luchtballon nabij Bergambacht.

Centraal gelegen voor een ballonvaart
Omdat Bergambacht zo centraal in het Groene Hart van Zuid-Holland ligt varen we er vanuit alle richtingen overheen. Met een zwakke of variabele wind kunnen we zelfs vertrekken vanuit Bergambacht. Dit prachtige en historische dorp is gelegen in één van de groenste gebieden van Nederland, is ook vanuit de lucht adembenemend. Als we dan nog wat hoger gaan met onze luchtballon, dan zien we de grote steden als Utrecht, maar ook Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Vaak is zelfs de kustlijn en de noordzee, met daarin menig vrachtschip, vanuit de lucht goed te zien.
Klik hier voor een foto-impressie van een ballonvaart naar Bergambacht. En hier voor een tweede foto-impressie.

Een ballonvaart vanuit Bergambacht
Indien je een ballonvaart wilt maken vanuit Bergambacht dan kan dat natuurlijk heel goed met je eigen groep. Zo'n ballonvaart noemen we een VIP-vaart, of een ballonvaart voor een privégroep. Je spreekt een datum met ons af en wij komen op de dag van de afspraak met onze luchtballon vanuit Vlaardingen naar Bergmabacht toe. We hebben hiervoor natuurlijk wel een opstijgterrein nodig, maar we gaan graag in op jouw voordracht hiervoor.

Wanneer je aanvullende informatie van ons wilt, of een ballonvaart vanuit Bergambacht wilt boeken, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over ballonvaarten in Zuid-Holland
 1. Gebruik voor de definitieve reservering van je ballonvaart ons reserveringsformulier!
 2. Naam(*)
  Typ alsjeblieft je naam in
 3. E-mail(*)
  Onjuist e-mailadres
 4. Telefoon
  Ongeldige invoer
 5. Wil je informatie via
 6. Wat is je vraag?
  Ongeldige invoer

Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op: 010-22 33 338.