ballonvaarten, startvelden, tarieven & reserveren

 

certificaalfoto-klein

Foto van de eerste ballonvaart (5 april 2014) van onze nieuwe PH-PAF

Hier is ze dan, onze nieuwe aanwinst voor de komende jaren. We hebben ons best gedaan om een mooie luchtballon te ontwerpen met frisse kleuren, die zowel goed herkenbaar is vanaf de grond, alsmede een plezier is om bij aan boord te stappen. Voor deze luchtballon hebben we ons Luchtreiziger-logo subtiel aangepast, zodat deze herkenbaar blijft en tot op grote hoogte te lezen is. Zoek de verschillen maar eens.

productie 1 PH-PAF

The making of the PH-PAF. 

Onze nieuwe luchtballon is een Kubicek BB100Z en heeft een inhoud van 10.000 kubieke meter. De nieuwe ballonmand heeft een afmeting van 3.80 x 1.60 meter en heeft maar liefst 4 krachtige branders. De mand heeft verder een luxe afwerking aan de binnenkant. Zo beleven de passagiers het genot van een zachte vloer en zachte zijwanden. Dit is vooral prettig bij de landing.

Branders-Quad

Vier krachtige branders in onze nieuwe PH-PAF.

 

De naam van onze nieuwe ballon is PH-PAF. Alle luchtvaartuigen in Nederland hebben een registratie die begint met PH-..., en bij luchtballonnen volgen er 3 letters. Op de PAF zijn leuke woordspelingen te bedenken, zoals: we staan PAF, of wat dacht je van PIEF, PAF, POEF. Je mag het zelf zeggen.

 

crew

 De nieuwe ballonmand, behorend bij onze nieuwe PH-PAF.

productie 3 PH-PAF

Productiefoto: onze PH-PAF in het naai-atelier.

 

Naast onze wat strakker vormgegeven 'Luchtreiziger Ballonbon' hebben we nu ook een feestelijke 'Gefeliciteerd Ballonbon'. Deze nieuwe Ballonbon is leuk om  te geven bij bijvoorbeeld verjaardagen, huwelijken, gehaalde diploma's, jubilea e.d..

De Ballonbon wordt geleverd in een fraaie enveloppe met twee feestelijke Luchtreiziger-ballonnetjes.

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.

Gefeliciteerd Ballonbon: origineel kado

Voorkant 'gefeliciteerd Ballonbon',

Gefeliciteerd Ballonbon: mooi kado

..ingevulde achterkant Ballonbon,

FeestballonnenfotoLR

ballonnetjes erbij...

Enveloppe Luchtreiziger kadobon

Dit alles in een leuke enveloppe!

 

Bestel hier je Ballonbon
 1. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.
 2. Aantal passagiers:(*)
  Aantal passagiers moet ingevuld worden!
 3. Privé ballon
  Ongeldige invoer
 4. Indien bij privé ballon 'nee' wordt ingevuld, dan vermelden we dat niet op de Ballonbon.
 5. Gesproken met:


  Ongeldige invoer
 6. Ongeldige invoer
 7. Invullen van deze rubriek gebruiken we om wisselingen van je contactpersoon te voorkomen. Gewoon service van de zaak.
 1. Soort Ballonbon
  Ongeldige invoer
 2. Factuur-en reserveringsgegevens

 3. Bedrijfsnaam (?)
  Ongeldige invoer
 4. NaamContactpersoon(*)
  Vul alsjeblieft je naam in.
 5. dame / heer
  Ongeldige invoer
 6. Adres(*)
  Vul alsjebieft je adres in.
 7. Postcode(*)
  Vul alsjeblieft je postcode in.
 8. Plaats(*)
  Vul alsjeblieft de plaatsnaam in.
 9. E-mail(*)
  Onjuist e-mailadres.
 10. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 11. Bij voorkeur contact per
  Ongeldige invoer
 12. Postadres

 13. Indien het postadres ANDERS is dan het factuuradres, graag hieronder de gegevens.

  De Ballonbon wordt per post toegestuurd.
 14. (Bedrijfs)naam
  Ongeldige invoer
 15. T.a.v.
  Ongeldige invoer
 16. Adres
  Ongeldige invoer
 17. Postcode
  Ongeldige invoer
 18. Plaats
  Ongeldige invoer
 19. Blanco envelop
  Ongeldige invoer
 20. Gegevens voor op de Ballonbon

 21. Voor:
  Ongeldige invoer
 22. Ter gelegenheid van:
  Ongeldige invoer
 23. Dagelijks vertrekken wij vanuit 3 plaatsen bij elkaar in de buurt. Zie ook onze lijst met geplande ballonvaarten. Geef hier je voorkeur aan.
 24. Aangeboden door:
  Ongeldige invoer
 25. Gewenste datum:
  Ongeldige invoer
  (dd-mm-jjjj)
 26. Indien je op de Ballonbon bij Gewenste Datum 'in nader overleg' wenst, vul dan GEEN datum in.

 27. Gewenste opstijglocatie
  Ongeldige invoer
 28. Aanvullende informatie

 29. Opmerkingen:
  Ongeldige invoer
 30. (*)
  Ongeldige invoer
 31. NU meteen via iDEAL voldoen?
  Ongeldige invoer
 32. Een Ballonbon is een volledige ballonvaartticket voor het genoemde aantal personen. Er hoeft niets door de ontvanger van de Ballonbon te worden bijbetaald.

 

 

Ontvang € 7,50 op je eigen bankrekeningnummer wanneer via jou een reservering bij ons wordt gedaan voor een ballonvaart vóór 30 mei 2013. Wanneer je dus bijvoorbeeld een groepje van 5 passagiers bij ons laat reserveren, dan storten wij € 37,50 op je eigen bankrekening. 

Hoe gaat het in z'n werk:

Stuur ons een email met daarin de naam en adresgegevens van de nieuwe toekomstige reservering. Wordt deze reservering daadwerkelijk gedaan tussen 1 april en 30 mei 2013 dan ontvang je € 7,50 per nieuwe passagier op je bankrekening. Vermeld ook je eigen naam en adresgegevens en de datum waarop je zelf met ons een ballonvaart hebt gemaakt, of het reserveringsnummer van de geplande ballonvaart.

geld 

Ontvang 'cash back' op je bankrekening

Zodra de nieuwe reservering en de betaling daarvan bij ons binnen zijn zullen we het totale cashback-bedrag aan je overmaken.

Wanneer je zélf een tweede keer met ons meegaat dan geldt deze actie natuurlijk ook.

 

 

 

Laat de lente maar komen!

Hoewel het buiten toch nog wel koud aanvoelt, staan wij vanaf pasen weer klaar voor een nieuw ballonvaartseizoen. Wij sturen je deze nieuwsbrief omdat je eerder bij ons een ballonvaart hebt gemaakt of geboekt. 
Wens je deze nieuwsbrief niet, dan kun je je natuurlijk gemakkelijk afmelden. 

Ballon Uitzwaaien

Bekijk het mooie Groene Hart eens vanuit onze luchtballon

 Méér startvelden in Zuid-Holland

We hebben ons aantal startvelden in Zuid-Holland flink uitgebreid en hopen het komend seizoen onze passagiers hiermee nóg meer van dienst te kunnen zijn. Kijk eens op onze uitgebreide lijst van startvelden of er iets voor je bij zit.

Hoewel een luchtballon volledig met de wind meevoert kunnen wij als Zuid-Holland-specialist toch garanderen dat je vanuit je favoriete plaats opstijgt. Plaats jezelf dus op één van onze oproeplocaties en we nemen je mee wanneer het weer deze ballonvaart écht mogelijk maakt. 

boven de Kuip

Vanaf het Zuiderpark in Rotterdam varen we met een westenwind over de Kuip

Fantastisch cadeau voor vele gelegenheden

Wanneer je een leuk cadeau zoekt voor een jarige, een jubilaris of bijvoorbeeld een bruidspaar, kijk dan ook eens op onze uitgebreide cadeau-website. Een ballonvaart is een fantastisch cadeau voor vele gelegenheden!

WaardeCheque  

Een waardecheque kan voor elk gewenst bedrag vanaf € 50,-

Cashback actie

Je hebt bij ons al eerder een ballonvaart gemaakt of geboekt en als je ervoor zorgt dat er een nieuwe reservering bij ons binnenkomt, dan ontvang je zelf € 7,50 per nieuw aangemelde passagier op je eigen rekening. Kijk hier voor verdere informatie. 

Vrolijk Pasen!

Op zaterdag 27 januari 2013 hebben we met onze bijna voltallige crew een team-uitje gehad die in het teken stond van 'fun en leerzaam'. We waren de hele dag bij Traffic Control in Moordrecht en hebben daar op een ijzig koude, wit-besneeuwde winterdag geoefend in terreinrijden (ook wel 4X4 rijden genoemd), quadrijden en we hebben een slipcursus gedaan.  In het ballonvaartseizoen rijden onze crewleden ook dagelijks in een Mitsubishi L 200, een ijzersterke 4 X 4 auto met alle opties om in het boerenland geen schade te maken en toch de luchtballon en passagiers weer veilig uit het soms drassige weiland te krijgen. We hebben bij Traffic Control niet alleen een praktische training gehad, maar zijn ook theoretisch bijgeschoold over bijvoorbeeld nut en functie van hoge - en lage giering of bijvoorbeeld het sperdifferentieel.

Crew uitje 800x600

De crewhelden van De Luchtereiziger Ballonvaarten (bijna compleet)

Leuk en leerzaam

De dag was goed verzorgd door de heren en dames van Traffic Control en dit maakte dat een lollige sfeer er al snel in kwam. Bijkomend voordeel van zo'n jolige sfeer is dat alle deelnemers alle oefeningen met enthousiasme tegemoet treden en we met alle gevaren op de weg hebben kunnen oefenen. De geschoolde instructeurs bewaakten met discipline onze veiligheid. Bekijk hier de foto's.

Crew gezocht voor 2013

Lijkt het jou ook leuk om in de avonduren (april t/m oktober) zo nu en dan met ons op avontuur te gaan als grondbemanning? Wij zijn nog op zoek naar enkele nieuwe crewleden voor het ballonvaartseizoen 2013. Je rijdt in onze terreinwagen of passagiersbus en je begeleidt onze passagiers. Je volgt de luchtballon vanaf de grond en maakt als eerste contact met de landeigenaar. Het werk van crewlid in de ballonvaart is bij alle ballonvaartbedrijven vrijwilligerswerk, zo ook bij ons, maar wij doen er wel alles aan om spanning en ontspanning hand in hand te laten gaan. We organiseren uitjes, we nemen crewleden mee in onze luchtballon en het is altijd gezellig. Hoe vaak je ingezet wordt, hangt van het weer en je beschikbaarheid af, bijv. 1x per week of 1x per twee weken.

Heb je zin in een fantastische hobby, woon je in de omgeving Rijnmond en ben je wel eens in de avonduren beschikbaar, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Een rijbewijs, goede sociale vaardigheden, een flinke dosis verantwoordingsgevoel en logisch verstand zijn een pré.  

crew-uitje 27-1-13 016

Tja, soms zit je zelfs met een 4X4 vast