ballonvaarten, startvelden, tarieven & reserveren

 

Wanneer passagiers een ballonvaartticket aanschaffen dan gaan we er ook altijd vanuit dat zij deze ballonvaart willen maken. Mocht de ballonvaart geannuleerd moeten worden vanwege slecht weer dan maken we een nieuwe afspraak voor een volgende ballonvaartpoging. Dit houden we altijd vol totdat de ballonvaart uiteindelijk gemaakt is. Tickets hebben hiervoor ook een ruime geldigheid: tot één jaar na datum van aanschaf, én de ticketgeldigheid wordt weer verlengd met één jaar vanaf de datum van de laatstgemaakte ballonvaartafspraak. Met andere woorden: is je ballonvaart niet doorgegaan vanwege slecht weer, dan is je ticket vanaf die datum weer opnieuw een heel jaar geldig.

Mascotte New 2

Eénmalige pogingen
Soms hebben passagiers een reden om een éénmalige ballonvaartpoging met ons af te spreken omdat er een beperkte uitvoeringstijd is. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: een bedrijfsuitje, een huwelijksaanzoek, een ballonvaart met vrienden die maar kort in Nederland verblijven, toeristen die teruggaan naar hun thuisland e.d..
We kunnen tegen een beperkte vergoeding een éénmalige poging voor een ballonvaart met je afspreken. We organiseren dan de ballonvaart op een gewenste datum, maar wanneer de ballonvaart niet door kan gaan wegens slecht weer dan storten we het betaalde bedrag terug op je rekening, verminderd met de onderstaande administratie- en organisatiekostenkosten. Hiervoor heb je echter wel een annuleringsverzekering nodig van € 8,- p.p. en deze is alleen bij de reservering af te sluiten (niet achteraf). Deze annuleringsverzekering geldt voor ziekte, persoonlijke en ernstige omstandigheden e.d., maar kan worden uitgebreid voor eenmalige ballonvaartpogingen. Mocht de ballonvaart niet doorgaan dan wordt het factuurbedrag (excl. verzekeringskosten) teruggestort en de volgende administratie- en organisatiekosten in mindering gebracht.
 
Kosten éénmalige poging*
Ballonvaart met medepassagiers: € 12,50 p.p.
Privéballonvaart voor 2 passagiers: € 50,- per ballonvaart
Privéballonvaart voor 3-6 passagiers: € 60,- per ballonvaart
Privéballonvaart voor 7-10 passagiers: € 70,- per ballonvaart
Privéballonvaart voor 11-16 passagiers: € 80,- per ballonvaart
Privéballonvaart voor 16-20 passagiers: € 90,- per ballonvaart
Privéballonvaart voor 20-30 passagiers: € 110,- per ballonvaart
Priveballonvaart voor 30-40 passagiers: € 130,- per ballonvaart
Privéballonvaart voor 40-50 passagiers: € 150,- per ballonvaart
Privéballonvaart voor 50-60 passagiers: € 170,- per ballonvaart
Privéballonvaart voor 60-70 passagiers: € 190,- per ballonvaart
Privéballonvaart voor 70 en meer: € 200,- per ballonvaart
 
Prijzen zijn inclusief BTW.

*Geldt voor ballonvaarten die alleen door weersomstandigheden niet uitgevoerd kunnen worden (dus ook twee of drie pogingen), en waarbij deze afspraak nadrukkelijk van tevoren bij de reservering schriftelijk is overeengekomen en in de reserveringsbevestiging is vastgelegd. 

 

Voorbeelden:

Ballonvaart met medepassagiers. Ticket voor 2 passagiers. 
Kosten 2 x € 155,- = € 310,-. Aanvullende kosten bij reservering zijn de annuleringsverzekeringen: 2 x € 8,- = € 16,-. Totaal € 326,-
Wanneer de ballonvaart niet door kan gaan en de passagiers wensen geen nieuwe afspraak te maken (en hebben dit bij reservering vastgelegd) dan restitueren wij € 285,-.

Privéballonvaart voor 4 personen.
Kosten € 975,-. Aanvullende kosten voor de annuleringsverzekering bij reservering: 4 x € 8,- = € 32,-. Totaal € 1.007,-
Wanneer de ballonvaart niet door kan gaan en de passagiers wensen geen nieuwe afspraak te maken (en hebben dit bij reserveing vastgelegd) dan restitueren wij € 915,-. 

In de winter is het zicht meestal beter dan in de zomer, en onder de branders is een Wondere Wintervaart beslist niet koud. Wel is het verstandig om je moonboots aan te trekken, want de vlammen van de branders stralen natuurlijk niet helemaal uit tot aan je voeten:-) En als er onverwachts sneeuw valt, dan is het Zuid-Hollandse winterlandschap opeens betoverend mooi.
Beleef dus eens iets unieks en ga met ons mee de lucht in in de winterperiode!

We bellen je voor een Wondere Wintervaart   
Ballonvaren kan in principe het hele jaar door, maar vanaf de herfst tot en met het voorjaar (winterperiode) is de kans groot dat het weer niet geschikt is voor een ballonvaart. Vaak staat er teveel wind of regent het langdurig, zeker in de kustprovincies. Maar soms hebben we ook prachtig winterweer, geschikt voor een unieke belevenis.
Vanwege de geringe kans op goed weer werken we in de winterperiode meestal niet op afspraak, maar op afroep. Het verschil is dat we je bellen zodra we mooi weer verwachten voor een prachtige winterballonvaart. Dit in tegenstelling tot het zomerseizoen. In de zomer maken we wél afspraken met onze passagiers over de dag waarop we met ze de lucht in gaan. Plaats jezelf dus op de Wondere Wintervaart-oproeplijst en we bellen jou wanneer we gaan ballonvaren. Kun je die dag onverhoopt niet met ons mee, dan bellen we je gewoon een andere keer terug.

 

Ja, ik wil mezelf op de oproeplijst plaatsen
 1. Voorkeur startterrein
  Ongeldige invoer
 2. Indien een ander startterrein een goed alternatief is, welke is dat dan?
 3. Evt. alternatief
  Ongeldige invoer
 4. Aantal passagiers
  Ongeldige invoer
 5. Naam(*)
  Typ alsjeblieft je naam in
 6. dame / heer
  Ongeldige invoer
 7. Adres(*)
  Ongeldige invoer
 8. Postcode(*)
  Ongeldige invoer
 9. Plaats(*)
  Ongeldige invoer
 10. E-mail(*)
  Onjuist e-mailadres
 11. (Vul hier zoveel mogelijk telefoonnummers in, zodat je goed bereikbaarheid bent bij geschikt weer)
 12. Telefoon Mobiel 1
  Ongeldige invoer
 13. Telefoon Mobiel 2
  Ongeldige invoer
 14. Telefoon Vast 1
  Ongeldige invoer
 15. Telefoon Vast 2
  Ongeldige invoer
 16. Opmerkingen
  Ongeldige invoer

 17. Ik heb een Ballonbon, al betaald voor een ballonvaart of al betaald voor plaatsing op een oproeplijst:
 18. Ongeldige invoer
 19. Geef hieronder in ieder geval het reserveringsnummer op van je al betaalde ballonvaart (bijvoorbeeld: R 123):
 20. Reserveringsnummer
  Ongeldige invoer
 21. NU meteen via iDEAL voldoen?
  Ongeldige invoer
  25 euro aanbetaling
 22. Gesproken met:


  Ongeldige invoer
 23. Ongeldige invoer
 24. Invullen van deze rubriek gebruiken we om wisselingen van je contactpersoon te voorkomen. Gewoon service van de zaak.
 25. Ongeldige invoer

Bedankt voor het sturen van je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Subcategorieën