Foto's ballonvaart Rotterdam - Vlist, 9-7-2011Bekijk hier de foto's van de ballonvaart van Rotterdam naar Vlist op zaterdag 9 juli 2011:
 
Kies ballonvaart:
Ballonvaart van Rotterdam naar de Vlist. Het uitzicht over de havens, de kustlijn van Hoek van Holland en Capelle aan de Ijssel en Krimpen aan IJssel is amazing.
De champagnedoop na de ballonvaart van Rotterdam naar de Vlist, over de Kuip, de havens en natuurlijk over Capelle aan den IJssel en het Groene Hart van Zuid Holland.
De champagnedoop na de ballonvaart van Rotterdam naar Vlist, over de Kuip, de haven, Capelle aan den IJssel en het Groene Hart van Zuid Holland.
De champagnedoop na de ballonvaart van metropool Rotterdam naar Vlist, over de Kuip, Capelle aan den IJssel en het Groene Hart van Zuid Holland.
De champagnedoop in het weiland na de ballonvaart van Rotterdam naar Vlist, over de Kuip, Capelle aan den IJssel, met uitzicht over de haven en het Groene Hart van Zuid Holland.
De champagnedoop nadat we met ballon de ballonvaart van Rotterdam naar Vlist, over de Kuip, Capelle aan den IJssel en het Groene Hart van Zuid Holland hebben gemaakt.
De champagnedoop na afloop van ballonvaart van Rotterdam naar Vlist, over de Kuip, Capelle aan den IJssel en het Groene Hart van Zuid Holland.
pagina: 1 2 3 4 5