Foto's ballonvaart Rotterdam - Vlist, 9-7-2011Bekijk hier de foto's van de ballonvaart van Rotterdam naar Vlist op zaterdag 9 juli 2011:
 
Kies ballonvaart:
Oma had niet verwacht dan we op deze datum echt een ballonvaart boven Rotterdam konden maken. Als echte Rotterdamse was dat wel haar hartewens.
Hier weer de Kuip, het paradepaardje van de stad Rotterdam. Vanuit Ahoy komen we meestal over de Kuip met een westenwind met onze luchtballon.
Het uitzicht boven Rotterdam is geweldig. Rotterdam is een echte wereldstad met hoge gebouwen en een impossante haven. We zien natuurlijk ook de kustlijn bij Hoek van Holland als we een ballonvaart maken boven Rotterdam.
Kijk hier. Stadion de Kuip van bovenaf. Het gras was uit het stadion gehaald toen wij 'uit Rotterdam vertrokken' met onze luchtballon voor een prachtige ballonvaart boven Rotterdam.
We stijgen met mooi weer en een westenwind op in het park bij restaurant 'de Olipfant' in Rotterdam-zuid. Dit is een zeer idylische plek, met een molentje en een hystorisch restaurant in zicht. De ballonvaart vanuit Rotterdam gaat meestal via stadion de Kuip, via de van Brienenoordbrug over de haven en vervolgens via Capelle aan den IJssel richting het Groene Hart van Zuid-Holland. Ballonvaren boven Rotterdam is mooier dan 1 ook in Nederland omdat Rotterdam van boven echt een wereldstad is.
We stijgen met westenwind op in het park bij restaurant 'de Olipfant' in Rotterdam-zuid. Dit is een zeer idylische plek, met een molentje en een hystorisch restaurant in het vizier. De ballonvaart vanuit Rotterdam gaat meestal via stadion de Kuip, via de van Brienenoordbrug en vervolgens via Capelle aan den IJssel richting het Groene Hart van Zuid-Holland. Ballonvaren boven Rotterdam is mooier dan 1 ook in Nederland omdat Rotterdam van boven echt een wereldstad is. Wil je ook een ballonvaart boven Rotte���������������������������������������������������������������������
We stijgen meestal op in het park bij restaurant 'de Olipfant' in Rotterdam-zuid, maar soms ook bij Ahoy. Dit zijn beiden zeer idylische plekken, met een molentje en een hystorisch restaurant in het vizier. De ballonvaart vanuit Rotterdam gaat meestal via Rotterdam-zuid, via stadion de Kuip, via de van Brienenoordbrug en vervolgens via Capelle aan den IJssel richting het Groene Hart van Zuid-Holland. Ballonvaren boven Rotterdam is mooier dan 1 ook in Nederland omdat Rotterdam van boven echt een wereldst������
Vlak voor de van Brienenoordbrug zien we een binnenvaartschip. We varen met onze luchtballon van Rotterdm naar de Vlist.
Oma had niet verwacht dan we op deze datum echt een ballonvaart boven Rotterdam konden maken. Als echte Rotterdamse was dat wel haar hartewens.
pagina: 1 2 3 4 5