Foto's ballonvaart Rotterdam - Haastrecht, 6-7-2011Bekijk hier de foto's van de ballonvaart van Rotterdam naar Haastrecht op 06-07-11:
 
Kies ballonvaart:
Passagiers helpen mee om de luchtballon op te bouwen in Rotterdam. De ballonvaart die over de stad Rotterdam gemaakt gaat worden start op Rotterdam-Zuid, vlakbij Ahoy.
De passagiers kijken in de ballonmand voor een 'laatste inspectie'. Straks maken ze een ballonvaart van Rotterdam-zuid, over de stad, naar Haastrecht, onder Gouda.
Passagiers kijken in de ballonmand voor een 'laatste inspectie'. Straks maken ze een ballonvaart van Rotterdam-zuid, over de stad, naar Haastrecht.
Daar ligt de luchtballon, de PH-DLB is al z'n glorie. De ballonvaart zal zodadelijk vanuit het park nabij het Zuiderpark (nabij Ahoy) gaan richting Haastrecht, net onder Gouda. De afgelegde afstand is voor een ballonvaart best heel veel.
Daar ligt de luchtballon, de PH-DLB is al z'n glorie. De ballonvaart zal zodadelijk vanuit het park nabij het Zuiderpark (nabij Ahoy) gaan richting Haastrecht, net onder Gouda. De afgelegde afstand is voor een ballonvaart best veel.
Daar ligt de hete luchtballon, de PH-DLB is al z'n glorie. De ballonvaart zal zodadelijk vanuit het park nabij het Zuiderpark (Ahoy) gaan richting Haastrecht, net onder Gouda. De gemaakte afstand is voor een hete luchtballon best veel.
Daar ligt de hete luchtballon, de PH-DLB is al z'n glorie. De ballonvaart zal zodadelijk vanuit het park nabij het Zuiderpark (Ahoy) gaan richting Haastrecht, net onder Gouda.
Daar ligt de hete luchtballon, de PH-DLB is al z'n glorie. De ballonvaart zal zodadelijk vanuit het park nabij het Zuiderpark (Ahoy) gaan richting Haastrecht, net onder Gouda. De gemaakte afstand is voor een ballonvaart best veel.
Passagiers helpen mee om de luchtballon op te bouwen in Rotterdam. De ballonvaart die over de stad Rotterdam gemaakt gaat worden start op Rotterdam-Zuid, vlakbij Ahoy.
pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8