Foto's ballonvaart Rotterdam - Haastrecht, 6-7-2011Bekijk hier de foto's van de ballonvaart van Rotterdam naar Haastrecht op woensdag 6 juli 2011:
 
Kies ballonvaart:
De champagnedoop na de ballonvaart van Rotterdam naar Haastrecht. Nu eerst op de foto. De passagier wordt verheven in de adelstand: Luchtbarones van Rotterdam tot Haastrecht.
De champagnedoop, een ritueel  na de ballonvaart van Rotterdam naar Haastrecht. De passagiers worden verheven in de adelstand: Luchtbarones van hier tot gunter.
De champagnedoop, een plechtigheid na de ballonvaart van Rotterdam naar Haastrecht. De passagier wordt verheven in de adelstand: Luchtbarones van Rotterdam tot Haastrecht (onder Gouda).
De champagnedoop na de ballonvaart van Rotterdam naar Haastrecht voor deze medepassagier. De passagier wordt verheven in de adelstand: Luchtbarones van Rotterdam tot Haastrecht.
De champagnedoop,  na de ballonvaart van Rotterdam naar Haastrecht verloopt spoedig. De passagier wordt verheven in de adelstand: Luchtbarones van Rotterdam tot Haastrecht.
De champagnedoop na de ballonvaart van Rotterdam naar Haastrecht. De passagier wordt verheven in de adelstand: Luchtbarones van Rotterdam tot Haastrecht.
Passagiers genieten  na van hun eindritueel, de vertelling van de geschiedenis van de ballonvaart. De Luchtreiziger Ballonvaarten probeert hier altijd een betoverend mooi verhaal van te maken. Na de ballonvaart is het dus genieten van een prachtverhaal.
Passagiers klinken op het eindritueel, de vertelling van de geschiedenis van de ballonvaart. De Luchtreiziger Ballonvaarten probeert hier altijd een betoverend mooi verhaal van te maken. Na de ballonvaart is het dus genieten van een prachtverhaal.
De champagnedoop na de ballonvaart van Rotterdam naar Haastrecht. Nu eerst op de foto. De passagier wordt verheven in de adelstand: Luchtbarones van Rotterdam tot Haastrecht.
pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8