Foto's ballonvaart Papendrecht - Bodegraven, 25-9-2011Bekijk hier de foto's van de ballonvaart van Papendrecht naar Bodegraven op 25-09-11:
 
Kies ballonvaart:
Het afbreken van de ballon doen we met elkaar. Vele handen maken licht werk. Zo ook hier in Bodegraven na de ballonvaart uit Papendrecht.
Het optuigen van de luchtballon voor de ballonvaart van Papendrecht naar Bodegraven.
Nu nog vol met lucht en dan vertrekken in de richting van Schoonhoven, Gouda en uiteindelijk Bodegraven. Een prachtige ballonvaart 1 passagiers nog lang aan terugdenken.
Passagiers staan klaar voor een ballonvaart vanuit Papendrecht (Vondelpark) naar Bodegraven. Het was een mooie toch met helder uitzicht over Bergambacht en het Groene Hart.
Klaar om te inflaten. Ballonvaarten vanuit Papendrecht worden meestal uitgevoerd met een zuidwesten wind. Soms met een oostenwind richting de Hoeksche Waard.
Ballon wordt beetgepakt voor het vullen met koude lucht. De startplaats is Papendrecht, de eindbestemming Bodegraven en de over gevaren dorpen zijn talrijk. Een prachtige ballonvaart voor enthousiaste passagiers.
Klaar voor vertrek! We gaan het Groene Hart in om uiteindelijk te landen in Bodegraven. Wat een mooie ballonvaart.
Kinderen tot 12 jaar krijgen korting op een ballonvaart bij de Luchtreiziger Ballonvaarten uit Vlaardingen.
Het afbreken van de ballon doen we met elkaar. Vele handen maken licht werk. Zo ook hier in Bodegraven na de ballonvaart uit Papendrecht.
pagina: 1 2 3 4