Foto's ballonvaart Papendrecht - Bodegraven, 25-9-2011

Een ballonvaart maken boven Zuid-Holland, dat is onze specialiteit. * Veel startplaatsen in Zuid-Holland * Ervaren en deskundige piloten * Persoonlijke benadering.

Bekijk hier de foto's van de ballonvaart van Papendrecht naar Bodegraven op zondag 25 september 2011:
 
Kies ballonvaart:
De champagnedoop is voor veel passagiers altijd weer een ware happening. Hier dopen we de passagiers nadat we zijn geland in Bodegraven. De ballonvaart begon in Papendrecht
De Champagnedoop is altijd weer een ware happening. Hier dopen we onze enige passagiers nadat we zijn geland in Bodegraven. De ballonvaart begon in Papendrecht.
De Champagnedoop, altijd weer een ware belevenis. Hier dopen we de passagiers nadat we zijn geland in Bodegraven. De ballonvaart begon in Papendrecht.
De doop is altijd weer een ware happening met champage op je hoofd. Hier dopen we de passagiers nadat we zijn geland in Bodegraven. De ballonvaart begon in Papendrecht.
De Champagnedoop is toch altijd weer een ware happening. Hier dopen we de passagiers, nadat we zijn geland in Bodegraven. De ballonvaart begon in Papendrecht.
De Champagnedoop is toch steeds weer een ware happening. Hier dopen we onze passagiers traditioneel, nadat we zijn geland in Bodegraven. De ballonvaart begon in Papendrecht.
De Champagnedoop, altijd weer een ware gebeurtenis. Hier dopen we de passagiers nadat we zijn geland in Bodegraven. De ballonvaart begon in Papendrecht.
De Champagnedoop is elke keer en altijd weer een ware happening. Hier dopen we alle passagiers nadat we zijn geland in Bodegraven. De ballonvaart begon in Papendrecht.
De champagnedoop is voor veel passagiers altijd weer een ware happening. Hier dopen we de passagiers nadat we zijn geland in Bodegraven. De ballonvaart begon in Papendrecht
pagina: 1 2 3 4